Догађаји

Основана Градска организација Изворне Српске и у Бијељини

Изворна Српска се непрекидно шири и развија своју партијску инфраструктуру. Прије неколико дана и у Бијељини је основана Градска организација Изворне Српске. Оснивачкој скупштини која је одржана у недјељу 12. новембра у 17 часова присуствовало је 29 делегата од 35 који су позвани на овај скуп.
Том приликом конституисан је Градски одбор Изворне Српске и изабрано партијско руководство које ће у наредном периоду представљати Изворну Српску у Бијељини и Семберији. 
За предсједника Градске организације Изворне Српске у Бијељини једногласно је изабран академик Неђо Ђурић а за потпредсједника Борислав Братић. Пригодном бесједом оснивачкој скупштини Градске организације Изворне Српске обратио се новоизабрани предсједник Градског одбора академик Неђо Ђурић који је говорио о основним правцима политичког дјеловања Изворне Српске на подручју Бијељине и Семберије.  
Оснивању ове нове политичке организације у Бијељини присуствовали су и неки угледни гости и бројни грађани. Неки од њих су по завршетку рада оснивачке скупштине Градске организације Изворне Српске потписали приступницу овој новој партији на политичкој сцени Републике Српске.


Датум објаве - 17.11.17