Догађаји

Сједница Главног одбора Изворне Српске

Иако ће за петнаестак дана Изворна Српска прославити тек први рођендан, већ је окупила велики број угледних интелектуалаца, универзитетских професора, привредника, истакнутих бораца и младих образованих људи. Убрзано се развија и страначка инфраструктура.
На јучерашњој сједници Главног одбора Изворне Српске, која је одржана у Бањој Луци, чланови су информисали предсједника странке академика проф. др Витомира Поповића о досадашњим активностима на формирању мјесних, општинских и градских одбора Изворне Српске. Констатовано је да је страначком инфраструктуром већ покривен највећи дио Републике Српске.
Предсједник Изворне Српске академик проф. др Витомир Поповић нагласио је да је задовољан  оним што је до сада урађено на терену. Обавијестио је чланове Главног одбора да ће ускоро бити формиран и Градски одбор Изворне Српске у Требињу и Општински одбор у Невесињу.
На јучерашњој сједници Главног одбора Изворне Српске разговарано je и о предстојећим општим изборима за које се у овој странци  већ увелико припремају. Било је ријечи и о припремама за крсну славу Изворне Српске, Сретење Господње.


Информативна служба Изворне Српске Датум објаве - 29.01.18